Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΑΠΟΨΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ...ΕΚΠΟΜΠΗ! ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΑΠΟΨΕ ΒΡΑΔΥ (21.00-22.00) ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG. 


1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! 2. ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 

2. Η ΝΕΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ!

Συντνιστείτε στην αυριανή εκπομπή μας εδώ στον http://www.eoellas.org/webradio/
Έχουμε πολλά να σας αποκαλύψουμε. Για την μέγιστη προδοσία που έρχεται με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, χωρίς να λάβει η Χώρα μας την παραμικρή εγγύηση. Κατεβάζει τα βρακιά της για να ενταχτούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ χαρίζοντας παράλληλα το όνομα της Μακεδονίας μας. 


Μαζί μας και ο γνωστός Δημοσιογράφος ο οποίος έχειν γίνει ανταποκριτής σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, λόγω της έκρηξης του Μεταναστευτικού στα Νησιά μας. Υπεύθυνος του site lesvosnews.gr, ο Γιάννης Συνάνης έχει να μας πει πολλά για όσα γίνονται στα Νησιά μας, πόσο έχουν καταστραφεί και πόσο κινδυνεύουν! 
Μαζί μας θα είναι και ο γνωστός Φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης, να μας πει για τη νέα απίστευτη σφαγή που έρχεται στις συντάξεις. Γενοκτονία κανονική.
 Συντονιστείτε εδώ http://www.eoellas.org/webradio/ την Τετάρτη από τις 21.00-22.00.
Δεν υπάρχουν σχόλια: