Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Δείτε τα θέματα της Εκκλησιαστικής Εφημερίδος Ορθόδοξη Αλήθεια της Τετάρτης 16 Μαϊου 2018


Φωτογραφία του χρήστη Ορθόδοξη Αλήθεια.

Τι δίνει κάθε Μητρόπολη στη φιλανθρωπία

Αυτή την εβδομάδα η Ορθόδοξη Αλήθεια προσφέρει δύο βιβλία από τη χριστιανική βιβλιοθήκη για να επιλέξετε. 

Επίσης συνεχίζεται η μοναδική προσφορά της εφημερίδας, η οποία δίνει και αυτή την εβδομάδα στους αναγνώστες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν σπάνιες, ποιοτικές ιερές εικόνες με έκπτωση έως 55%, με τη χρήση ειδικού κουπονιού που υπάρχει στην πρώτη σελίδα. Πρόκειται για μια μοναδική έκπτωση και προσφορά που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει σε εφημερίδα. 

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει αναλυτικά τα ποσά που διέθεσε η Εκκλησία της Ελλάδος το 2017 για να απαλύνει τον πόνο όσων υποφέρουν και έχουν ανάγκη. Πάνω από 1.000.000 άτομα ωφελήθηκαν από δομές και κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ δαπανήθηκαν 124.000.000 ευρώ. Όπως αποδεικνύεται οι Έλληνες ζουν χάρη στη στήριξη της Εκκλησίας.

Η «Ορθόδοξη Αλήθεια» αποκαλύπτει το υπόγειο παρασκήνιο της διαδοχής για τις μητροπόλεις Λαρίσης και Περιστερίου, την ώρα που οι ιεράρχες των δύο περιοχών δίνουν την κρισιμότερη μάχη για τη ζωή τους.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* «Εκστρατεία» για να σωθεί το υπό κατάρρευση Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Ποιμενικό Καστοριάς 

* Η Νηπιαγωγός Μαρία Μπουρλή μιλάει για τη σημασία του να διδάξουμε την ευθύνη στη νηπιακή ηλικία

* Ακόμα ένα καλοκαίρι δημιουργίας προσφέρει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών

* Έναν πολύτιμο θησαυρό παράδοσης, που ξαναζωντανεύει τον Ελληνισμό της Πόλης,αποκαλύπτει πρόγραμμα του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.ά. 

Η απλή έκδοση της Εφημερίδος έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: